Δ. Σπάρτης για κακοκαιρία: «Κρίθηκε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά»

Παρασκευή, 15 Οκτώβριος 2021 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δ. Σπάρτης για κακοκαιρία: «Κρίθηκε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά»

Στην απόφαση για αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων, λόγω της κακοκαιρίας, προχώρησαν προληπτικά το διήμερο 14-15/10 –κατά περίπτωση– οι Δήμοι Αν. Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασίας. Αντίθετα, ο Δ. Σπάρτης αποφάσισε την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης του δήμου. Σε σχετική ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή διευκρινίζει: «Σχετικά με ερωτήματα για το κλείσιμο των σχολείων ‘ενόψει’ των καιρικών φαινομένων, έπειτα από αξιολόγηση των καιρικών συνθηκών, κρίθηκε ότι τα σχολεία του δήμου μας θα παραμείνουν ανοικτά, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία.  

Η ομάδα της πολιτικής προστασίας του δήμου βρίσκεται στις “επάλξεις” σε συνεχή βάση, για να παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και να κρίνει αν απαιτείται αναμόρφωση των σχετικών αποφάσεων», καταλήγει ο Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti