Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά το 2o Olympia Forum

Σ. Αραχωβίτης και Π. Δούκας μεταξύ των ομιλητών

Τρίτη, 19 Οκτώβριος 2021 09:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινά το 2o Olympia Forum

Το Olympia Forum II, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» της Ηλείας, θα διεξαχθεί στις 20-21 Οκτωβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 22-23 Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι εργασίες είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση, θα επικεντρωθούν γύρω από την δυναμική των πόλεων και των περιφερειών, με στόχο την προώθηση και ανταλλαγή καλών πρακτικών για τις προκλήσεις της Περιφερειακής Ανάπτυξης τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Τις εργασίες του Φόρουμ θα ανοίξει η Επίτροπος της ΕΕ για θέματα Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων κα Elisa Ferreira  

Μεταξύ των Ομιλητών που θα συμμετέχουν στο Φόρουμ είναι και ο Λάκωνας Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Σταύρος Αραχωβίτης και ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας 

Οι Υπουργοί και Υφυπουργοί αρμόδιοι για θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Διακυβέρνησης, όπως  οι κ.κ. Μάκης Βορίδης - Υπουργός Εσωτερικών, Άδωνις Γεωργιάδης - Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστας Καραμανλής - Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστος Στυλιανίδης - Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, κ. Νότης Μηταράκης - Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Θεόδωρος Σκυλακάκης - Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Σπήλιος Λιβανός - Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας - Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας και οι Υφυπουργοί Στέλιος Πέτσας - Υφυπουργός Εσωτερικών, Σοφία Ζαχαράκη - Υφυπουργός Τουρισμού, Λευτέρης Αυγενάκης - Υφυπουργός Αθλητισμού, κα.

Μεγάλη είναι και η συμμετοχή των Δημάρχων στις εργασίες. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων Κώστας Μπακογιάννης, Αθηναίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, Τρικκαίων, Moses Elisaf , Ιωαννιτών, Νικόλαος Κομινέας, Αστυπάλαιας και Ιωάννης Κωνσταντάτος, Ελληνικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti