Η ΕΛ.ΑΣ τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

(ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2021 11:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ΕΛ.ΑΣ τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Την μνήμη του μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου εόρτασε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η Εκκλησία και η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της. 

Στη Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Mονεμβασίας και Σπάρτης κ.Ευσταθίου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη. Κατακλείοντας τη λατρευτική σύναξη, ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε υγεία και ευημερία προσωπική και οικογενειακή στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλές προκλήσεις.

Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Δ. Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, η  Δήμαρχος Ελαφονήσου κ. Ευσταθία Λιάρου, η Αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Γεωργία Δεδεδήμου, εκπρόσωποι των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων του Νομού.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti