Σε γενική συνέλευση ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης

Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 12:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε γενική συνέλευση ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης

Τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννου & Αικατερίνης Γρηγορίου», το Σάββατο 30/10 και ώρα 5:30΄ μμ στον χώρο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου).

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή προεδρείου της γενικής συνέλευσης
2. Ανακοινώσεις ΔΣ
3. Απολογισμός πεπραγμένων ΔΣ, οικονομικός απολογισμός-έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής: Συζήτηση-έγκριση-απαλλαγή ΔΣ
4. Έγκριση προϋπολογισμού
5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
6. Διενέργεια αρχαιρεσιών για τα όργανα διοίκησης του συλλόγου

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της γενικής συνέλευσης έχουν το σύνολο των τακτικών μελών του σωματείου που είναι οικονομικώς εν τάξει.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, χωρίς νέα ειδοποίηση, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Στην περίπτωση που ούτε στην επαναληπτική ημερομηνία επιτευχθεί απαρτία, η ΓΣ θα διεξαχθεί οριστικά τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti