Το πρόβλημα της έκδοσης των συντάξεων στη συνάντηση Κρητικού-Χατζηδάκη

Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 13:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το πρόβλημα της έκδοσης των συντάξεων στη συνάντηση Κρητικού-Χατζηδάκη

Το σοβαρό πρόβλημα της έκδοσης των συντάξεων συζήτησε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι η όλη προσπάθεια επικεντρώνεται στο να επιταχυνθεί η διαδικασία έκδοσης με συνεχείς παρεμβάσεις του ίδιου και μέσω της διοίκησης, αλλά και με τη φυσική του παρουσία σε τοπικά καταστήματα του ΕΦΚΑ. Όπως είπε, αποτελεί ένα προσωπικό του στοίχημα, «το οποίο μέρα με την μέρα αποδίδει καρπούς και θα αποδώσει περισσότερους μέχρι τα μέσα του 2022.»

Μάλιστα, στο πλαίσιο των νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου είναι σχεδιασμένο να δημιουργηθεί κατάλληλο εργαλείο για την επιτάχυνση έκδοσης και απονομής.

Από την πλευρά του ο Ν. Κρητικός σημείωσε: «Όντως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα, τα οποία πρέπει να συνεχιστούν, για να μπορούν οι συμπολίτες μας να λαμβάνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τη σύνταξή τους και όχι να περιμένουν από τον τοπικό βουλευτή βοήθεια για να επισπευσθεί η διαδικασία. Σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος ο πολίτης δεν πρέπει να ταλαιπωρείται σε τέτοια ζητήματα, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη διαβίωσή του.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti