«Ενισχύονται» και πάλι οι αριθμοί του κορωνοϊού στην Πελοπόννησο

38 κρούσματα το τελευταίο διήμερο στη Λακωνία

Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 13:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ενισχύονται» και πάλι οι αριθμοί του κορωνοϊού στην Πελοπόννησο

Σε 214 ανήλθαν τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τη Δευτέρα 25/10 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ακόμα 231 περιπτώσεις του ιού ανιχνεύτηκαν την Τρίτη 26/10. Ο  αριθμός των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας στην Περιφέρεια φθάνει πλέον τους 26.291.

Στη Λακωνία, τη Δευτέρα 25/10, ο αριθμός των νέων μολύνσεων ήταν 24, ενώ την Τρίτη 26/10 υπήρξαν ακόμα 14 διαγνώσεις.

Τριψήφιος, όμως, είναι ξανά και ο αριθμός των νοσηλειών στην Πελοπόννησο, με τις περισσότερες να αφορούν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Παναρκαδικό. Ειδικότερα, μέχρι και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις πτέρυγες Covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 105 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα: στο Νοσοκομείο Άργους 9, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 7, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 27, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 15 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 7 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 40 (τα 3 στη ΜΕΘ).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti