Έργο συντήρησης - βελτίωσης του οδικού δικτύου Αγ. Νικολάου Βοιών

Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2021 12:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έργο συντήρησης - βελτίωσης του οδικού δικτύου Αγ. Νικολάου Βοιών

Υπεγράφη την Παρασκευή 5/11, από τον δήμαρχο  Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση - Βελτίωση του οδικού δικτύου από Διασταύρωση Επαρχιακής Οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Άγιο Νικόλαο Δήμου Μονεμβασίας», συνολικού προϋπολογισμού  500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του καταστρώματος της οδού και των τεχνικών έργων αυτής, καθώς και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου Μονεμβασίας, από τη διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια έως την Κοινότητα του Αγίου Νικολάου Δ.Ε. Βοιών.

Επιγραμματικά, οι βασικοί στόχοι της επέμβασης είναι:
• Η βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
• H βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης, «το εν λόγω έργο, θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής και επισκεπτών της περιοχής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβασή τους». Ο ίδιος απηύθυνε ευχαριστίες «στον κ. περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον κ. αντιπεριφερειάρχη,  καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της περιφέρειας και, ομοίως, όλους όσοι από τον δήμο συνέδραμαν στην προώθηση και ένταξη του εν λόγω έργου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti