Μέχρι τέλος του έτους

Παρατείνονται οι συμβάσεις μαθητικών δρομολογίων
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέχρι τέλος του έτους

Το φλέγον θέμα της μεταφοράς μαθητών, καθώς και των διαδικασιών που ακολουθούν οι δήμοι σχετικά με την απαιτούμενη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού συζήτησε ο κ. Αποστολόπουλος με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Πάρη Κουκουλόπουλο, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 30/8 στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε παρουσία όλων των περιφερειακών διευθυντών Εκπαίδευσης της χώρας, εκτιμήθηκε η υπάρχουσα κατάσταση και δρομολογήθηκαν λύσεις στα διαδικαστικά ζητήματα που εντοπίστηκαν από τους περιφερειακούς διευθυντές Εκπαίδευσης, προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά.

Εξάλλου την ίδια μέρα ο κ. Αποστολόπουλος συμμετείχε σε συνάντηση των γγ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όλης της χώρας με τον υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου όπου αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, η διάθεση πόρων ύψους 5 εκ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, η άμεση σύνταξη των μελετών των έργων από τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες και η κήρυξη των καμένων εκτάσεων ως αναδασωτέων. Στη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης, η πορεία του προγράμματος κατάρτισης, ανάρτησης και κύρωσης των Δασικών Χαρτών της χώρας και αποφασίσθηκε η ενίσχυση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την προώθηση του έργο. Παράλληλα τους συμμετέχοντες απασχόλησαν θέματα που έχουν σχέση με τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος.

Σήμερα, ο κ. Αποστολόπουλος πραγματοποιεί επαφές με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να τεθούν θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης και ψηφιακής σύγκλισης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα