41η Παμπελοποννησιακή εμπορική έκθεση Τεγέας

Τις πύλες της άνοιξε παραμονή Δεκαπενταύγουστου, 9 χλμ έξω από την Τρίπολη και παραπλεύρως του αρχαιολογικού πάρκου Τεγέας, η 41η...
Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
41η Παμπελοποννησιακή εμπορική έκθεση Τεγέας

Τις πύλες της άνοιξε παραμονή Δεκαπενταύγουστου, 9 χλμ έξω από την Τρίπολη και παραπλεύρως του αρχαιολογικού πάρκου Τεγέας, η 41η Παμπελοποννησιακή εμπορική έκθεση Τεγέας.
Η 128η εμποροπανήγυρη Τεγέας θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 21/8 και θα περιλαμβάνει καθημερινές μουσικές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τον καθιερωμένο πια διαγωνισμό παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού.
Την ευθύνη της οργάνωσης της έκθεσης, καθώς και όλων των εκδηλώσεων έχει ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, που για την εξαίρετη και δημιουργική του δράση έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών, από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κι από το Ινστιτούτο αξιοποίησης πλουτοπαραγωγικών πηγών Ελλάδας, με την στήριξη του Δήμου Τρίπολης.
Η εν λόγω έκθεση προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη την Πελοπόννησο, γεγονός που καθιστά απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Τρίπολης-Άστρους.
Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο δρόμος Τρίπολης-Αγίου Σώστη-Άστρους, ως μονόδρομος, από τη συμβολή της με την οδό προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο του χωριού Στάδιο Τεγέας και με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των αστικών λεωφορείων και των ταξί, η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων άμεσης επέμβασης.
Επίσης, απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων στον δρόμο Τρίπολης-Άστρους, από τη συμβολή της στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης, μέχρι την είσοδο του χωριού Στάδιο, ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από Άστρος προς Τρίπολη, στο χωριό Στάδιο εκτρέπεται στον δρόμο προς Αλέα-Κερασίτσα-Εθνική Οδό Σπάρτης-Τρίπολης.
Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα ισχύουν έως και την Τρίτη 23 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα