Απεργιακές κινητοποιήσεις λακώνων εργαζομένων

Με σύνθημα «Απεργούμε. Είναι η δύναμή μας ενάντια στην υποδούλωση που μας επέβαλαν χωρίς τη θέλησή μας», το Εργατικό Κέντρο...
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεργιακές κινητοποιήσεις λακώνων εργαζομένων

Με σύνθημα «Απεργούμε. Είναι η δύναμή μας ενάντια στην υποδούλωση που μας επέβαλαν χωρίς τη θέλησή μας», το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας εξήγγειλε 24ωρη παλλακωνική απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 7/10.
Στη σχετική ανακοίνωση καλούνται όλοι οι άνεργοι, νέοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του ΕΚΛ στη Σπάρτη (Αγίου Νίκωνος 124) στις 10.30΄ το πρωί , προκειμένου «να καταδικάσουμε τα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση με εντολή της τρόικας».
Συγκεκριμένα, οι υπογράφοντες για το ΕΚΛ κ.κ Νίκος Μηνακάκης (πρόεδρος) και Αναστάσιος Μυλωνάς (γεν. γραμματέας) αναφέρουν:
«Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στα νέα μέτρα που ετοιμάζουν και  θα κάνουν τη ζωή των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων ανυπόφορη.
Ελάτε να πούμε όχι στην αύξηση της τιμής του ρεύματος, καμία ανατίμηση στα προϊόντα, επίδομα θέρμανσης, κατάργηση ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης. Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις των ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΠΑ, ΑΤΕ.
Μην ξεχνάμε όλοι μας τις ευθύνες που έχουμε στα παιδιά μας. Τι θα τους πούμε αργότερα; Γιατί υποθηκεύσαμε το μέλλον τους;».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα