Με Π. Φαρλέκα στη Λακωνία η «Δυνατή Πελοπόννησος»

Ανακοινώθηκαν την περασμένη Κυριακή από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Δράκου οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες για Λακωνία,...
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με Π. Φαρλέκα στη Λακωνία η «Δυνατή Πελοπόννησος»

Ανακοινώθηκαν την περασμένη Κυριακή από το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Δράκου οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες για Λακωνία, Αργολίδα, Αρκαδία Κορινθία και Μεσσηνία.
Συγκεκριμένα, τον εαυτό του θέτει στην κρίση του κοινού για το νομό μας ο νυν αντινομάρχης Λακωνίας, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών και βιοκαλλιεργητής κ. Παναγιώτης Φαρλέκας, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις νομούς της περιφέρειας, ανακοινώθηκαν τα εξής ονόματα με το συνδυασμό του κ. Δράκου:
- Για την Αργολίδα, ο νυν νομάρχης κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, τέως βουλευτής, γιατρός.
- Για την Αρκαδία, ο κ. Κώστας Μανδρώνης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τρίπολης, πολιτικός μηχανικός, τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ, οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.
- Για την Κορινθία, έχει ήδη ανακοινωθεί ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο νυν νομάρχης κ. Νίκος Ταγαράς και για τη Μεσσηνία, ο νυν αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

Στήριξη στην τοπική αγορά
- Τη δέσμευσή του η περιφέρεια να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για τη σωστή διάθεση των προϊόντων του τόπου στις εδώ αγορές, αλλά και σε πολύ μεγάλο βαθμό και στις ξένες, κοινοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την περιοδεία του στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο, στο χώρο της λαϊκής αγοράς.
- «Είναι σαφές ότι τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου διακρίνονται από μία μοναδική ποιότητα, που τα καθιστούν κορυφαία στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο και επιβάλλεται να τους δώσουμε τις ευκαιρίες για να λάβουν τη θέση που τους αξίζει. Και αυτό, μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μία οργανωμένη προσπάθεια προώθησης σε περιφερειακό επίπεδο», συμπλήρωσε ο κ. Δράκος.
- Μετά τη θερμή υποδοχή του από μεγάλο αριθμό εμπόρων και παραγωγών στη λαϊκή αγορά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης έτυχε εγκάρδιων εκδηλώσεων και από ένα τεράστιο πλήθος μεσσηνίων και καλαματιανών, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα Παναγιώτη το βράδυ του Σαββάτου 2/10.

Συνεχίζει ακούραστος τις περιοδείες
- Το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του κ. Δράκου συνεχίστηκε με νέες επισκέψεις στο νομό μας. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης παραβρέθηκε χθες στις 10 το πρωί στη Σκάλα, με επόμενους σταθμούς το Βλαχιώτη και τη Μονεμβάσια, ενώ το απόγευμα της ίδια μέρας περιόδευσε σε Δαφνί, Κροκεές, Έλος και Γλυκόβρυση.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα