Με Φούρκα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου κ. Κώστα Φούρκα με το συνδυασμό «Σπάρτη-Νέα Εποχή», ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και...
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με Φούρκα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου κ. Κώστα Φούρκα με το συνδυασμό «Σπάρτη-Νέα Εποχή», ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και του Ιατρικού Συλλόγου νομού Λακωνίας κ. Νίκος Καλογεράκος δήλωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του, σημειώνοντας:
«Αξιότιμε κ. Φούρκα,
Η ψήφιση και εφαρμογή του νόμου του “Καλλικράτη” με την δημιουργία μεγαλύτερων Πρωτοβάθμιων Αυτοδιοικητικών μονάδων και την εισαγωγή του νέου θεσμού της αιρετής Περιφερειακής Διοίκησης, γίνεται σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης για την πατρίδα μας και απαξίωσης, εν γένει, της πολιτικής και των πολιτικών.
Απαισιοδοξία, κατήφεια, αβεβαιότητα, ανεργία και αγωνία για το μέλλον, μας διακατέχουν και δημιουργούν συνθήκες αποχής και παραίτησης.
Όμως αυτή ακριβώς η στιγμή συμπίπτει να είναι και η ώρα της κοινωνίας των πολιτών.
Οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές αφορούν άμεσα τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας σε τοπικό επίπεδο και η κάθε ψήφος είναι καθοριστική και “εν πολλοίς” λόγω συνθηκών, απαλλαγμένη από κομματικές δεσμεύσεις ή ιδεολογικές τοποθετήσεις.
Η καθολική συμμετοχή, ενεργοποίηση και παρουσία στον αγώνα για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου καθώς και η δημιουργία συνθηκών ανάκαμψης και ευημερίας σε ένα δήμο που το μπορεί και το δικαιούται, εκτός από υποχρέωση και καθήκον όλων μας, είναι και ένδειξη ότι παραμένουμε “ζωντανοί” και δεν εκχωρούμε πλέον “αλόγιστα” το δικαίωμα σε άλλους να διαχειρίζονται τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας.
Αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να εμπιστευτούμε ανθρώπους αποδεδειγμένα άξιους και ικανούς, δημιουργικούς και αποτελεσματικούς με αυτοδιοικητική και διοικητική πληρότητα και εμπειρία. Ανθρώπους που γνωρίζουν το πώς θα οργανώσουν τον νέο-μεγάλο δήμο και που έχουν τον τρόπο να κάνουν τα “οράματα”-έργα και τις “διεκδικήσεις” πραγματικότητα.
Αυτά τα προσόντα, περισσότερο από τον καθένα μας, διαθέτεις εσύ αγαπητέ Κώστα και ευχαρίστως αποδέχομαι την πρόσκλησή σου για συμμετοχή μου στην προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου ελπιδοφόρου μέλλοντος για τον Δήμο της Σπάρτης.
Η ανυπαρξία, η στασιμότητα και η απογοήτευση του “χθες”, πρέπει να παραχωρήσουν τη θέση τους, με την εντολή των πολιτών, στην ενεργό παρουσία, τη δημιουργία και την αισιοδοξία του “αύριο”.
Τα “μαγαζιά” μας πρέπει να μείνουν ανοιχτά, τα προϊόντα μας σε ζήτηση, το ΤΕΙ και το Πανεπιστήμιο σε λειτουργία, τα παιδιά μας να έχουν “ελπίδα” και το περιβάλλον, φυσικό και πολιτιστικό, να γίνει αντάξιο της ομορφιάς και της ιστορίας του τόπου.
Ο Δήμος της Σπάρτης αξίζει και δικαιούται πολλά περισσότερα και πρέπει να αλλάξει σελίδα».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα