Προεκλογικό μήνυμα Γρυπιώτη

Δυναμικό ξεκίνημα για έναν ισχυρό Δήμο Ευρώτα
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προεκλογικό μήνυμα Γρυπιώτη

Με ανοικτό διάλογο, διαβούλευση και γόνιμη συζήτηση με τους δημότες Νιάτων, Απιδιάς και Αγίου Δημητρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης έδωσε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, το έναυσμα της μεγάλης αλλαγής, της προόδου και της ανάπτυξης του τόπου.
Συγκεκριμένα, στο σχετικό μήνυμά του ο κ. Γρυπιώτης  τόνισε:
«Όλοι μαζί, ξεκινάμε δυναμικά, κοντά στο δημότη. Ενστερνιζόμαστε την άποψή του, αφουγκραζόμαστε το πρόβλημά του,  υιοθετούμε την άποψή του, υλοποιούμε την πρότασή του. Στόχος μας η δημιουργία ενός πρωταγωνιστικού δήμου, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε.
Με σύνεση, λογική, χωρίς συμφέροντα και προσωπικά οφέλη, παραμερίζοντας κομματικές πεποιθήσεις  και δογματισμούς, ανοίγουμε το δρόμο για μια ανεξάρτητη, σύγχρονη, δημοκρατική κοινωνία, βασιζόμενοι σε πρόγραμμα και αρχές ουσιαστικών θέσεων, για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής μας.
Με σύμμαχο τη συναίνεση των πολιτών του Δήμου Ευρώτα, προχωρούμε δυναμικά στη σύνθεση αυτής της κοινωνίας που θα βασίζεται στο διάλογο, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό, τη διαφάνεια και την ισονομία.
Στοίχημά μας η ισόρροπη ανάπτυξη των πρώην Καποδιστριακών Δήμων, να επιφέρει στο διευρυμένο Δήμο Ευρώτα ποιοτική αναβάθμιση με σχέδιο, ιεράρχηση στόχων και προτεραιοτήτων.
Σας θέλουμε όλους μαζί στο πλευρό μας. Μαζί, σε κάθε συνάντηση. Μαζί, σε κάθε προσπάθεια, μαζί δυναμικά να δημιουργήσουμε ένα δήμο ισχυρό, το Δήμο Ευρώτα».   
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα