Τελετή αγιασμού στο Ειδικό Σχολείο Μολάων

Την περασμένη Τετάρτη 28/9, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για τη νέα σχολική χρονιά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων,...
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τελετή αγιασμού στο Ειδικό Σχολείο Μολάων

Την περασμένη Τετάρτη 28/9, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για τη νέα σχολική χρονιά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων, που πλέον στεγάζεται στο κτήριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πακίων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος π. Παναγιώτης Λεγάκης, ο οποίος αφού  ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, τόνισε απευθυνόμενος στην προϊσταμένη και το εκπαιδευτικό προσωπικό, ότι όλοι οι ενορίτες των Πακίων έχουν τη διάθεση να σταθούν αρωγοί σε οτιδήποτε χρειαστεί το σχολείο για την εκπλήρωση των στόχων του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μολάων κ. Ιωάννης Τσαγκάρης με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Κων/νο Μαυρομιχάλη και τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κολλιάκο, η προϊσταμένη του 2ου Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας κ. Μυρούλα Κυριάκου, ο σχολικός σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Γενικής Εκπαίδευσης κ. Νικόλαος Παπάς, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης, η δημοτική σύμβουλος κ. Ελένη Κρυπωτού, καθώς και τα μέλη της σχολικής επιτροπής του σχολείου.
Εξάλλου, στην τελετή παρευρέθησαν πολλοί κάτοικοι του χωριού, που με μεγάλη χαρά ευχήθηκαν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους που το σχολείο στο οποίο και οι ίδιοι είχαν φοιτήσει, επαναλειτουργεί ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια.
Με επαινετικά λόγια για την οργάνωση του σχολείου μίλησαν ο δήμαρχος Μολάων και ο πακιώτης συνταξιούχος δάσκαλος κ. Κων/νος Πραχάλης, αποδίδοντας τα εύσημα στην προϊσταμένη κ. Παναγιώτα Αλειφέρη και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.
Από την πλευρά της, η κ. Αλειφέρη ευχαρίστησε το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μολάων για την οικονομική στήριξη του σχολείου και τη διάθεση των χρημάτων για την ολοκλήρωση των εσωτερικών εργασιών και μέρους του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και τον πρόεδρο του ΤΣ Πακίων κ. Καρούνη για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση του σχολείου. Επίσης, απηύθυνε ευχαριστίες στον περιφερειακό διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πέτρο Μισθό, στο διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας κ. Φώτη Πολίτη, στην προϊσταμένη του 2ου Γραφείου κ. Κυριάκου, καθώς και στο σχολικό σύμβουλο Ειδικής Αγωγής κ. Δημήτρη Ντρίμερη για την αμέριστη βοήθειά τους, τόσο όσο αφορά στη λειτουργία του σχολείου, όσο και στην επάνδρωσή του με εκπαιδευτικό προσωπικό.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά γλυκισμάτων και αναψυκτικών.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα