Αίτημα Πανδή για παράταση προθεσμίας

Τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έχει ως κύριο αποδέκτη, επιστολή του Επιμελητηρίου Λακωνίας, με την οποία...
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αίτημα Πανδή για παράταση προθεσμίας

Τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έχει ως κύριο αποδέκτη, επιστολή του Επιμελητηρίου Λακωνίας, με την οποία ζητείται να παραταθεί, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η προθεσμία υπαγωγής στις ρυθμίσεις του Ν. 3816/2010, προκειμένου για επιχειρήσεις των πυρόπληκτων νομών του 2007.
Το αίτημα που υπογράφεται από τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Πανδή, κοινοποιήθηκε επίσης στον υφυπουργό οικονομικών κ. Δ. Κουσελά, τον γενικό γραμματέα Καταναλωτή κ. Δ. Σπυράκο και στα επιμελητήρια των πυρόπληκτων νομών.
Αιτιολογώντας τη θέση του Επιμελητηρίου ο κ. Πανδής αναφέρει:
«Λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με τις τράπεζες, οι οποίες δε δείχνουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον να παραλάβουν και να διεκπεραιώσουν έγκαιρα τις αιτήσεις για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις ή για την υπαγωγή στα ισχύοντα προγράμματα ΤΕΜΠΜΕ, στάθηκε αδύνατο για τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν  από την προηγούμενη παράταση (31/08/2010).
Επίσης, θα πρέπει να δοθεί η ίδια παράταση και για την υποβολή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας προκειμένου οι επιχειρήσεις των πυρόπληκτων νομών να κάνουν χρήση των σχετικών προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ.
Θεωρώντας ότι θα δείξετε τη σχετική προσοχή και ευαισθησία στο σοβαρό αυτό για τις επιχειρήσεις μας θέμα, αναμένουμε τη σχετική απόφαση».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα