Επίσκεψη Τατούλη σε Σπάρτη και Λακωνία

Το νομό μας επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών,...
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Τατούλη σε Σπάρτη και Λακωνία

Το νομό μας επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, με αρχικό σταθμό τον αρχαιολογικό χώρο του Αμυκλαίου, όπου ξεναγήθηκε από τον καθηγητή κ. Άγγελο Δεληβοριά.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με την συντεχνία Αρτοποιών, από την οποία ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και πρότεινε στους αρτοποιούς τη δημιουργία ενός νέου θεσμού με την επωνυμία «Φεστιβάλ Ψωμιού»,  που θα γίνεται εκ περιτροπής κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Πελοποννήσου.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε κατόπιν την Πνευματική Εστία Σπάρτης και ξεναγήθηκε στον χώρο από τον κ. Νίκο Γεωργιάδη, ενώ στη συνέχεια το ΚΑΠΗ της πόλης μας. Ακολούθως, ο κ. Τατούλης συναντήθηκε με την Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών, ακούγοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα του κάθε κλάδου και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχουν εκπρόσωποι της ομοσπονδίας στην Επιτροπή διαβούλευσης στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Με τους πολίτες της Σπάρτης συνομίλησε ο κ. Τατούλης μέσα σε ένα θερμό κλίμα κατά την επίσκεψή του στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας περιόδευσε στους Δήμους Θεραπνών και Γεροθρών υπό τη συνοδεία της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντίας Τζανετέα. Στο πλευρό του κ. Τατούλη βρίσκονταν ακόμα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Πολλάλης, Μπάμπης Σκούρος, Σπύρος Φλώρος και Γίωργος Χελιώτης.
Κατά την περιοδεία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης συζήτησε τα προβλήματα των πολιτών της περιοχής προβάλλοντας τις προτάσεις του, ενώ παράλληλα τόνισε το ανεξάρτητο του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», ζητώντας από τους πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους σήμερα, για την διαρκή συμμετοχή τους στο αύριο.
Με την επισήμανση ότι ο κομματισμός ζημίωσε τον κόσμο και τη διαπίστωση ότι ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης είναι πρωτόγνωρος και αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξη της περιφέρειας και της χώρας, ο κ. Τατούλης κατέληξε ως εξής:
«Καλώ όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από την κομματική τους διαδρομή να συνταχθούν σε κοινό αγώνα για το καλό του τόπου γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και στα κοινωνικά, οικονομικά, ηθικά, και πολιτικά αδιέξοδα υπάρχει διέξοδος».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα