Χωρίς Σ. Χατζηχαραλάμπους οι δημοτικές εκλογές

«Αντίπαλός μου μόνο τα προβλήματα του Γυθείου»
Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χωρίς Σ. Χατζηχαραλάμπους οι δημοτικές εκλογές

Την απόφασή του να απέχει από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γυθείου κ. Συμεών Χατζηχαραλάμπους.
Δηλώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος για κανένα αξίωμα ο νυν δήμαρχος, εκφράζει την πρόθεση  να παρακολουθεί τη δράση της δημοτικής αρχής που θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου δεσμευόμενος παράλληλα να είναι στη διάθεσή της όποτε χρειαστεί.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: 
«Συνδημότισσες και συνδημότες, όλοι γνωρίζετε ότι ασχολούμαι με τα κοινά εδώ και περισσότερα από σαράντα χρόνια. Προσέφερα πάντοτε από όποια θέση κι’ αν βρέθηκα το βέλτιστο και δυνατό καλύτερο για το Γύθειο και για όλους τους γυθειάτες.
Θέλω να καυχώμαι ότι ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα και στη βελτίωση των κοινών μας, έχει αποτυπωμένη και τη δική μου σφραγίδα.
Ποτέ το ενδιαφέρον μου  και  οι ενέργειες μου  δεν στηρίζονταν σε προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα και εγώ καυχώμαι ότι ο χαρακτήρας μου έχει παραμείνει αναλλοίωτος και σταθερός στις αρχές, στις αξίες, στα ιδανικά και στα πιστεύω μου.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης μας τα τελευταία οκτώ χρόνια στηρίχθηκε ακριβώς σε αυτά που πρεσβεύω και συνδέεται άρρηκτα με την αγάπη μου για το Γύθειο και το όραμά μου, να βοηθήσω τη γενέτειρα μας στην πρόοδο και την ανάδειξή της.
Στάθηκα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου λίγους μήνες τώρα και ειλικρινά, παρά τα μύρια όσα προβλήματα, τα συμφέροντα, τις αντιξοότητες, τις επιπόλαιες μικροπολιτικές αντιπαλότητες, εργάστηκα  και  συνεχίζω  να εργάζομαι με αξιοπρέπεια, σεβασμό στο δημότη, σκύψιμο στο πρόβλημά του με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Δήμου μας.
Δεν προσδοκώ, ούτε θέλω, ούτε ζητώ χειροκρότημα από κανέναν. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω και τιμώ ξεχωριστά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου, πολέμησαν μαζί μου και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.
Δεν αγνοώ αλλά ούτε και ξεχνώ τον απλό εκείνο συμπολίτη μου που το παράπονό του και τον προβληματισμό του μοιραζόμασταν καθημερινά.
Όλα αυτά είναι εκφράσεις ψυχής και ειλικρινείς εξομολογήσεις.
Ως δήμαρχος κράτησα και κρατώ ίσες αποστάσεις από όλους. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν πάντοτε ανοικτή για τον καθένα όλες τις ώρες. Δεν παρεκκλίνω από τις αρχές μου, τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια και εφαρμόζω τους νόμους και τις εγκυκλίους διατάξεις το ίδιο για όλους.
Τα προβλήματα και τα αιτήματα όλων τα διαχειρίζομαι χωρίς ιδιοτέλεια αλλά και χωρίς υποκειμενικότητα.
Ευχαριστώ  το  Θεό  που  με  βοηθά  να  στέκομαι  όρθιος  απέναντι  στα πολλαπλά καθημερινά προβλήματα και τις αντιξοότητες.
Η  απόφαση   μου  σε αυτή την  εκλογική  αναμέτρηση  είναι  ώριμη  και οριστική.
Σας δηλώνω ότι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 δεν θα είμαι υποψήφιος για κανένα αξίωμα.
Εύχομαι ολοψύχως σε όποιον εκλεγεί δήμαρχος στο Γύθειο να τηρήσει τις υποσχέσεις του, να εφαρμόσει το πρόγραμμα του και να είναι ενεργός, δραστήριος και αποτελεσματικός σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Εγώ θα παρακολουθώ με διακριτικότητα και ενδιαφέρον τη δράση της νέας δημοτικής αρχής και δεσμεύομαι από τώρα ότι θα είμαι  πάντοτε στη διάθεσή τους, σε ότι ήθελε με χρειαστούν.
Ο Συμεών Χατζηχαραλάμπους που όλοι ξέρετε ουδέποτε εξεδήλωσε αντιπαλότητα προς οποιοδήποτε πρόσωπο.
Ο Συμεών Χατζηχαραλάμπους που όλοι γνωρίζετε, ξέρει να μάχεται ακόμα και όταν το όνομά του δεν το συνοδεύει κάποιος τίτλος ή κάποιο αξίωμα. Οι προσδιορισμοί Γυθειάτης και Μανιάτης μου αρκούν.
Αντίθετα από όπου κι’ αν βρέθηκα, όπου κι’ αν υπηρέτησα το Γύθειο μας, αντίπαλός μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα τα προβλήματά του».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti