Ινστιτούτο Σπάρτης

Πρώτη τακτική συνέλευση με νέο ΔΣ
Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ινστιτούτο Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Σπάρτης, υπό την προεδρία της κ. Βερόνικα Λέκκα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η ενημέρωση των μελών για τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του προσωρινού ΔΣ, η εκλογή του πρώτου τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία, ο προγραμματισμός δράσεων, η θεσμοθέτηση του Βιβλίου Φίλων της Σπάρτης και του Βιβλίου των Επιτίμων Μελών και τέλος η τροποποίηση του καταστατικού ως προς την βελτίωση της ονομασίας για την διεθνή παρουσία του Ινστιτούτου.
Στο νέο ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης συμμετέχουν ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη η κ. Αναστασία Κανελλοπούλου ως πρόεδρος του ΙΝΣΠΑ και οι κ.κ Δημήτρης Σταθόπουλος, Στέλλα Γκίνη, Κων/να Τζαβιδοπούλου, Αντώνης Βλαχονικολός, Αθηνά Αναστοπούλου, Παναγιώτης Γεωργανές, Μπέσσυ Πολυζωγοπούλου, Ποτούλα Πασχαλίδου, Βερόνικα Λέκκα, Παναγιώτης Πόρτολας, Νίκος Μάζης, Κική Χρηστίδη, Γιάννης Μαρκουτσάς και Αναστασία Σταθοπούλου.
Διαβάστε στο αυριανό μας φύλλο τα θέματα που παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση, τις μέχρι σήμερα ενέργειες του ΔΣ, αλλά και τον προτεινόμενο προγραμματισμό του Ινστιτούτου για τη μετέπειτα θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti