Συμμετοχή Αποστολάκου στην προβολή του «Σπάρταθλον»

Τον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην πλατεία Συντάγματος με σκοπό την ενημέρωση των Αθηναίων για το «Σπάρταθλον 2010», επισκέφθηκε...
Σάββατο, 18 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συμμετοχή Αποστολάκου στην προβολή του «Σπάρταθλον»

Τον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην πλατεία Συντάγματος με σκοπό την ενημέρωση των Αθηναίων για το «Σπάρταθλον 2010», επισκέφθηκε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτή Κοζάνης, κ. Γ. Βλατή.
Ο λάκωνας βουλευτής συνομίλησε με τα μέλη και τους εθελοντές του Διεθνή Συνδέσμου «Σπάρταθλον», που εδώ και 28 χρόνια διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα, και αφού τους συνεχάρη για την προσφορά τους, συμμετείχε ενεργά στη διάδοση του ενημερωτικού υλικού, καλώντας τους κατοίκους της πρωτεύουσας να λάβουν μέρος στις φετινές εκδηλώσεις και να επισκεφθούν το νομό μας.
Ο κ. Αποστολάκος, τόνισε τη σημασία του ιστορικού αυτού αγώνα, η εκκίνηση του οποίου θα γίνει στις 7 το πρωί της Παρασκευής 24/9 από τους πρόποδες της Ακρόπολης (Διονύσου Αρεοπαγίτου) και ο τερματισμός στις 7 το απόγευμα της επομένης στη Σπάρτη.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti