Αγιασμός ΕΕΕΕΚ στον Καραβά

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε την περασμένη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δήμου Μυστρά, το οποίο...
Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγιασμός ΕΕΕΕΚ στον Καραβά

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε την περασμένη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δήμου Μυστρά, το οποίο στεγάζετε στον Καραβά, ημέρα κατά την οποία χτύπησε ξανά το σχολικό κουδούνι για όλα τα σχολεία της χώρας.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Δημήτριο Βουνάση, εφημέριο της ενορίας Καραβά, ενώ στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς δίπλα στους μαθητές, τους διδάσκοντες και τους γονείς παρευρέθησαν ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος Μυστρά κ. Δημήτρης Αποστολάκος και κ. Χρήστος Μπουγάδης αντίστοιχα. Επίσης, ο πρόεδρος του ΔΣ Μυστρά κ. Παναγιώτη Τσουρούνης, η πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Γεωργία Ζαχαράκη, ο προϊστάμενος επαγγελματικής εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Μαχαίρας, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΕΕΕΕΚ κ. Κώστας Κωνσταντινάκος.
Στον αγιασμό παρευρέθησαν ακόμα, εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Καραβά, ο πρόεδρος του οικείου Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Στράτης Σαραντάκος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μυστρά κ. Γιάννης Καρμοίρης. Μάλιστα, προσκάλεσαν την διευθύντρια κ. Άννα Σωπιάδου σε συζήτηση με το ΔΣ του Συλλόγου για θέματα που αφορούν το ΕΕΕΕΚ και διαβεβαίωσαν πως ο Σύλλογος θα παραμένει παρών σε ό,τι αφορά τις ανάγκες του σχολείου. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά εύχεται σε όλα τα λακωνόπουλα καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία στους στόχους τους.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti