Ευχετήριο μήνυμα Αποστολάκου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε χθες για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, απέστειλε ο λάκωνας βουλευτής κ. Γρηγόρης...
Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε χθες για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, απέστειλε ο λάκωνας βουλευτής κ. Γρηγόρης Αποστολάκος.

Ευχόμενος καλή σχολική χρονιά σε όλους, ο κ. Αποστολάκος αναφέρει:
«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη τη μαθητική κοινότητα της πατρίδας μας καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους στόχους που θέτουν. Το καθημερινό κοπιαστικό τους πρόγραμμα και οι πολυσχιδείς δραστηριότητές τους ας τους εφοδιάσουν με τα απαραίτητα προσόντα για το μέλλον τους, το οποίο εύχομαι να είναι λαμπρό. 

Στους εκπαιδευτικούς μας, γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εκπληρώσουν την αποστολή τους, εκφράζω τη διαρκή μου συμπαράσταση στο σύνθετο και άκρως σημαντικό έργο που καθημερινά επιτελούν, με στόχο την πληρέστερη απόκτηση της γνώσης από τους μαθητές και τη διαμόρφωση άξιων μελλοντικών επιστημόνων και κυρίως ανθρώπων. 

Στους αφανείς ήρωες, τους γονείς, εύχομαι οι θυσίες στις οποίες υποβάλλονται να πιάσουν τόπο, να εκπληρωθούν όλα τα όνειρα για τα παιδιά τους και οι κόποι τους να μετουσιωθούν σε υπερηφάνεια.  
Καλή σχολική χρονιά σε όλους.»   
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti