Συνάντηση Φούρκα με την Παρέμβαση Πολιτών

Με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Σπαρτιατών, όσο και η ευρύτερη περιοχή που θα...
Σάββατο, 21 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Φούρκα με την Παρέμβαση Πολιτών

Με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Σπαρτιατών, όσο και η ευρύτερη περιοχή που θα συμπεριλάβει ο νέος Δήμος Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/8, συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου κ. Κώστα Φούρκα με την-υπό διευρυμένη σύνθεση- Γραμματεία της «Παρέμβασης Πολιτών Σπάρτης».
Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας τα μέλη της «Παρέμβασης» έθεσαν υπόψη του κ. Φούρκα απόψεις, προτάσεις και προβληματισμούς που είχαν δημοσιοποιήσει και στο παρελθόν και αφορούσαν ζητήματα, όπως η προστασία και οριοθέτηση του Ευρώτα και του Κνακίωνα, η  προστασία των πηγών του Καταγιάννη, η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, το συγκοινωνιακό, η εύρυθμη μετακίνηση των πεζών στην πόλη κλπ. Μάλιστα διαβεβαίωσαν, τον υποψήφιο δήμαρχο, ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια επίλυσης, από τη μελλοντική δημοτική αρχή, των σοβαρών αυτών θεμάτων.
Στη συνέχεια ο κ. Φούρκας ανέλυσε με τη σειρά του τις απόψεις και τις προτάσεις του για τα παραπάνω προβλήματα, ενώ τόνισε η υποψηφιότητα του αποσκοπεί στην επίλυση αυτών και άλλων αντίστοιχων, αλλά και στη συνέχιση μιας σειράς από έργα που έχει ξεκινήσει σαν νομάρχης και που η ολοκλήρωση τους αποτελεί για αυτόν προσωπικό στοίχημα.
Η συζήτηση έκλεισε με την ευχή και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία και στο μέλλον.
Εξάλλου, προκειμένου να καταγραφούν οι προβληματισμοί, οι απόψεις και οι προτάσεις των πολιτών για το διευρυμένο Δήμο Σπάρτης, ο συνδυασμός «Σπάρτη Νέα Εποχή» και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Φούρκας, ανοίγουν νέο δίαυλο επικοινωνίας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Στην παραπάνω διεύθυνση όσοι πολίτες το επιθυμούν μπορούν να στείλουν επώνυμα ή ανώνυμα τα μηνύματα τους, ενώ άμεσα θα είναι δυνατή και η ακόμα καλύτερη επικοινωνία με το συνδυασμό, μέσω της ιστοσελίδας www.spartineaepoxi.gr.                        
                       
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα