Η χορωδία της Λευκωσίας στην πλατεία της Σπάρτης

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 13/8 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση, με την Καλλιτεχνική Χορωδία της...
Πέμπτη, 19 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η χορωδία της Λευκωσίας στην πλατεία της Σπάρτης

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 13/8 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση, με την Καλλιτεχνική Χορωδία της Λευκωσίας.
Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Σώζου Χαραλαμπίδη η χορωδία που τα περισσότερα μέλη της είναι από την κατεχόμενη Μόρφου και έχουν λακωνικές ρίζες, ερμήνευσε κυπριακά αλλά και ελληνικά τραγούδια, αρχίζοντας με Χατζιδάκι, Λοΐζο και Θεοδωράκη.
Πριν την έναρξη του προγράμματος απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών κ. Νίκος Σελίμος με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο δήμαρχος κ. Χρήστος Πατσιλίβας, ο μαέστρος και διευθυντής της χορωδίας κ. Χαραλαμπίδης και ο χορωδός, δημοτικός σύμβουλος Μόρφου κ. Χαρίλαος Χαριλάου.
Οι ανωτέρω τόνισαν μεταξύ άλλων τις σχέσεις αγάπης και φιλίας που διατηρεί η Σπάρτη με την Κύπρο και ιδιαίτερα με την αδελφή Μόρφου, μια πόλη που σύμφωνα με την ιστορία ιδρύθηκε από  τους Σπαρτιάτες.
Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά δώρων και από τις δύο πλευρές.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα