Αγωνιστική Συνεργασία για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Την περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεκδικήσουν στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου οι πέντε νομαρχιακές παρατάξεις Πελοποννήσου. Με κοινό ψηφοδέλτιο την «Αγωνιστική...
Πέμπτη, 19 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγωνιστική Συνεργασία για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Την περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεκδικήσουν στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου οι πέντε νομαρχιακές παρατάξεις Πελοποννήσου.
Με κοινό ψηφοδέλτιο την «Αγωνιστική Αυτοδιοικητική Συνεργασία», οι «Αργολίδα-Κοινωνία των Πολιτών», «Αρκάδων Κοινόν», «Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Λακωνία», «Αδέσμευτοι, Ενεργοί Πολίτες Κορινθίας» και «Συνεργασία για τη Μεσσηνία», ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη συνέχεια της αγωνιστικής τους δράσης για τα προβλήματα των νομών της περιφέρειας.
Εξάλλου, την περασμένη Τρίτη 10/8 συνεδρίασε στην Τρίπολη η προσωρινή γραμματεία της Αγωνιστικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, με σκοπό την οργανωτική και προγραμματική προετοιμασία της παράταξης.
Μάλιστα, αφού έλαβε υπόψη της όλες τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί στο σχέδιο διακήρυξης που είχε δώσει προς συζήτηση σε όλους τους νομούς, οριστικοποίησε τη διακήρυξη που θα δώσει τις επόμενες μέρες στη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα συζήτησε τα επίκαιρα θέματα της τρέχουσας περιόδου.
Παράλληλα, τα μέλη της γραμματείας θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των διοδίων Νεστάνης και Σπαθοβουνίου και «απελευθέρωση» για τα διερχόμενα οχήματα την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα. Η εν λόγω κίνηση αποτελεί μία αντίδραση για την αύξηση -κατά 60%- της τιμής των διοδίων από 1η Σεπτέμβρη.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα