Μεγάλη χασισοφυτεία σε περιοχή του Μυστρά

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, εντόπισαν, τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης...
Τρίτη, 03 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεγάλη χασισοφυτεία σε περιοχή του Μυστρά

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, εντόπισαν, τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης 28/7, εννιακόσια δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,50 έως 3,00 μέτρα, μέσα σε δύσβατη αγροτική περιοχή του Μυστρά.
Η χασισοφυτεία τέθηκε αμέσως υπό αστυνομική επιτήρηση, όμως μέχρι και την Παρασκευή 30/7 δεν εμφανίστηκε κανένας προς περιποίησή της, γεγονός που σε συνδυασμό με τα σχετικά συγκεντρωτικά στοιχεία, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι είχε εγκαταλειφθεί από τον ή τους καλλιεργητές της.
Εξάλλου, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα αυτοσχέδιες δεξαμενές, σκηνή, συσκευασίες τροφίμων, οικιακά μαγειρικά σκεύη, κουβέρτες, υπνόσακοι, εργαλεία, λάστιχα, λιπάσματα και άλλα αντικείμενα.
Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν όπως και τα ανωτέρω, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα