Ανοίγει ο φάκελος «Ελαφόνησος»

Σάλο έχει προκαλέσει το θέμα της καταπάτησης και οικοδόμησης δασικών εκτάσεων στην Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής του...
Τρίτη, 03 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοίγει ο φάκελος «Ελαφόνησος»

Σάλο έχει προκαλέσει το θέμα της καταπάτησης και οικοδόμησης δασικών εκτάσεων στην Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Γυρίσματα».
Μετά την Εισαγγελία Γυθείου και οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος παρεμβαίνουν στη λακωνική κοινότητα.
Συγκεκριμένα, ο γενικός Επιθεωρητής Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτης Μέρκος ζητά με έγγραφό του από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επανελέγξουν πράξεις και αποφάσεις τους, καθιστώντας σαφές, ότι θα διαβιβάσει στην δικαιοσύνη κάθε πράξη που αποκλίνει της νομιμότητας.
Ενημερώνει επίσης τον κοινοτάρχη κ. Χαράλαμπο Λιάρο, που δηλώνει άγνοια της σχετικής απόφασης, ότι η Ελαφόνησος είναι ενταγμένη στο δίκτυο «NATURA» και ως εκ τούτου αποτελεί προστατευόμενη περιοχή.
Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι το ρεπορτάζ του είναι απόλυτα ακριβές και αποτελεί απάντηση σε όσα υποστηρίζει σε έγγραφη διαμαρτυρία του ο κοινοτάρχης Ελαφονήσου κ. Χ. Λιάρος. Μάλιστα, ο ίδιος ο κοινοτάρχης έκανε λόγο για λασπολογία στο πρόσωπό του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή», αναφέροντας ως επιχείρημα ότι δεν υπάρχει το όνομά του στο επίμαχο αγροτεμάχιο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα