Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου: Μια όμορφη εκδήλωση στο Άσυλο Ανιάτων

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου και το ντόπιο ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα «Διαπασών», πιστοί στην υπόσχεσή τους προς τον διευθυντή και τους...
Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου: Μια όμορφη εκδήλωση στο Άσυλο Ανιάτων

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου και το ντόπιο ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα «Διαπασών», πιστοί στην υπόσχεσή τους προς τον διευθυντή και τους τροφίμους του Ασύλου Ανιάτων, επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη 22 Ιουλίου, για δεύτερη φορά φέτος, τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια το συγκρότημα διασκέδασε αφιλοκερδώς για δύο ώρες τους τροφίμους και το προσωπικό που έστησαν το χορό, προσφέροντας στους περίπου τριάντα επισκέπτες ικανοποίηση και ψυχική ευφορία για την χαρά που έδωσαν μέσα από αυτή την εκδήλωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα παιδιά του συγκροτήματος «Διαπασών»  για την προσφορά τους αυτή, σημειώνοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι πολύ ευαισθητοποιημένα. Επίσης απευθύνει ευχαριστίες στον κ. Παναγιώτη Αγγελέτο για την πολύτιμη βοήθειά του στην κονσόλα του ήχου καθώς και το δήμαρχο Γερονθρών κ. Φίλιππο Πήλιουρα για την παραχώρηση των ηχητικών του Δήμου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα