Ο Π. Σκανδαλάκης στις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ θα μεταβεί ο λάκωνας γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ, καθηγητής ιατρικής και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Π. Σκανδαλάκης,...
Τρίτη, 01 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Στις ΗΠΑ θα μεταβεί ο λάκωνας γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ, καθηγητής ιατρικής και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Π. Σκανδαλάκης, για να παρευρεθεί στις εργασίες του 64ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που θα λάβει χώρα στο Σικάγο στις 27-30 Μαΐου.
Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ για πολλά χρόνια, υπηρετεί τις διαχρονικές και οικουμενικές αλήθειες του ελληνισμού της Μακεδονίας. Είναι στην πρώτη γραμμή, γίνεται «γέφυρα» μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας και συμβάλλει στην κατανόηση και την εμβάθυνση των σχέσεων των δύο χωρών.
Ο κ. Σκανδαλάκης κατά την επίσκεψή του στο Σικάγο του Ιλινόις, θα έχει την ευκαιρία, για άλλη μια φορά, να έρθει σε άμεση επαφή με την ελληνική ομογένεια και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα και τους προβληματισμούς της. 
Ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους των Αποδήμων και της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti