Νέος ταξίαρχος ο Αθ. Σαπουντζής

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 19/3 στην αίθουσα ορκωμοσίας του ΚΕΕΜ Σπάρτης, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του ΚΕΕΜ και της...
Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος ταξίαρχος ο Αθ. Σαπουντζής

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 19/3 στην αίθουσα ορκωμοσίας του ΚΕΕΜ Σπάρτης, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης του ΚΕΕΜ και της Διεύθυνσης Εφοδιασμού Μεταφορών ΓΕΣ.
Νέος διοικητής του ΚΕΕΜ στη θέση του ταξίαρχου κ. Αντωνίου Θεοφιλάτου, ο οποίος μετατίθεται ως διευθυντής στην ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΧΕΥΔΜ, αναλαμβάνει ο ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Σαπουντζής. Τη διεύθυνση του Εφοδιασμού Μεταφορών του ΓΕΣ αναλαμβάνει ο υποστράτηγος κ. Παύλος Λιακόπουλος, ο οποίος προ τριετίας είχε διατελέσει Διοικητής του ΚΕΕΜ, στη θέση του αποχωρούντος αντιστράτηγου κ. Αλέξανδρου Λάζαρη.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ενώ ακολούθησε παρέλαση τμήματος του στρατού ενώπιον των ανωτέρω.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή πλακέτας και αναμνηστικών δώρων στους αποχωρούντες κ.κ. Λάζαρη και Θεοφιλάτο.
«Βελτιώσαμε τις συνθήκες διαβίωσης και ψυχαγωγίας των οπλιτών», σημείωσε στην αρχή του λόγου του ο κ. Θεοφιλάτος. Στο πλαίσιο ενός γενικότερου απολογισμού, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διοικητής του ΚΕΕΜ, τόνισε επιπλέον τα εξής:
«Δώσαμε βάρος στην περαιτέρω ανάπτυξη της μονάδας. Προσπαθήσαμε και αναβαθμίσαμε την εκπαίδευση και μάλιστα η καλή φήμη ξεπέρασε τα όρια της Λακωνίας και έγινε αποδεκτή από την ιεραρχία του ΓΕΣ».
Με τις ευχές του στο νέο διοικητή του ΚΕΕΜ για καλή επιτυχία στο έργο του και με τη φράση «ο θεός να είναι μαζί του», ο κ. Σαπουντζής πήρε το λόγο σημειώνοντας τα κάτωθι:
«Έχω συναίσθηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τα νέα μου καθήκοντα και θα καταβάλλω κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια, προκειμένου ν’ ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη της υπηρεσίας και της ιστορίας του κέντρου. Γνωρίζω, ότι το κέντρο βρίσκεται σήμερα σε υψηλό επίπεδο λειτουργίας και αποδοτικότητας, γεγονός που οφείλεται στις επίμονες προσπάθειες όλων των προκατόχων μου και του απερχόμενου ταξίαρχου κ. Αντώνιου Θεοφιλάτου. Η εξαιρετική του προσωπικότητα, η επαγγελματική του κατάρτιση και ικανότητα συνέβαλλαν αποτελεσματικά στην πρόοδο του κέντρου, όπως επίσης και η δική σας ικανότητα και ευσυνειδησία καθώς και οι προσπάθειες που καταβάλλατε για την εκτέλεση των υπηρεσιακών σας καθηκόντων».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος