Στη Βουλή δύο θέματα για τη Λακωνία

Δύο «καυτά» ζητήματα για το νομό μας, αποτέλεσαν πρόσφατα αντικείμενο ερώτησης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, προς τους...
Σάββατο, 20 Μάρτιος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Βουλή δύο θέματα για τη Λακωνία

Δύο «καυτά» ζητήματα για το νομό μας, αποτέλεσαν πρόσφατα αντικείμενο ερώτησης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και Εσωτερικών.
Το πρώτο αφορά στο έγγραφο του ΟΠΕΚΕΠΕ που υποχρεώνει τους βιοκαλλιεργητές να επιστρέψουν τις επιδοτήσεις του 2008 και να απενταχθούν από το πρόγραμμα «Γεωργοπεριβαντολλογικές Ενισχύσεις».
Συγκεκριμένα, ο κ. Γρηγοράκος ρώτησε την κ. Μπατζελή εάν προτίθεται να προβεί τελικά στην υλοποίηση της απόφασης αυτής. Ζήτησε επιπλέον να μάθει, αν θα τεθούν περαιτέρω κριτήρια αναφορικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος, στην περίπτωση που ισχύσει η εν λόγω απόφαση, καθόσον δεν έχουν υποστεί όλοι οι βιοκαλλιεργητές την ίδια ζημιά, ούτε στην ίδια έκταση. Μάλιστα θέλησε να πληροφορηθεί για το αν θεωρείται πιθανή η ανάκληση του εγγράφου, δεδομένου ότι δεν υφίσταται χρηματοδότηση της δραστηριότητας από διαφορετικές πηγές. 
Με την ερώτησή προς τον κ. Ραγκούση, ο κ. Γρηγοράκος ζήτησε τη διερεύνηση του θέματος πιθανής ύπαρξης οικονομικών ατασθαλιών στο δήμο Βοιών, με αφορμή δημοσίευμα περί εικονικών τιμολογίων ύψους 30.000 ευρώ, με την αποστολή αντιγράφων των τιμολογίων που αφορούν την αγορά ραδιοτηλεοπτικού εξοπλισμού και του διαγωνισμού με τον οποίο διενεργήθηκε η αγορά αυτή.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος