Υγειονομικός και οικονομικός κίνδυνος για τους Γυθειάτες

Το τεράστιο πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων στο Δήμο Γυθείου μετέφερε στη Βουλή με επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής ΝΔ Λακωνίας...
Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υγειονομικός και οικονομικός κίνδυνος για τους Γυθειάτες

Το τεράστιο πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων στο Δήμο Γυθείου μετέφερε στη Βουλή με επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής ΝΔ Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.

Απευθυνόμενος στους υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας και Περιβάλλοντος, κ.κ. Γιάννη Ραγκούση, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη, ενημερώνει ότι την ίδια στιγμή που οι πόλεις της χώρας συναγωνίζονται στον εορταστικό στολισμό, το Γύθειο «πνίγεται» στα σκουπίδια.
Ο κ. Δαβάκης ξεκαθαρίζει ότι τη δεδομένη στιγμή δεν προέχει η εξακρίβωση των αιτίων της υφιστάμενης κατάστασης και η απόδοση ευθυνών, αλλά η εξάλειψη του προβλήματος, με άμεση παρέμβαση των πολιτειακών φορέων που είναι επιφορτισμένοι με τη δημόσια υγεία. Προειδοποιεί, δε, ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι επιδημικών φαινομένων και λοιμωδών νοσημάτων, ενώ δευτερευόντως η πόλη απειλείται και με οικονομική καταστροφή, αφού αποτελεί κατεξοχήν τουριστικό προορισμό.
Για τους λόγους αυτούς ρωτά τους αρμόδιους υπουργούς σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί η επίσημη Πολιτεία, καθώς και ποιοι είναι οι σχεδιασμοί για τη μόνιμη και πλήρη λύση του προβλήματος που χρόνια τώρα αντιμετωπίζει το Γύθειο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti