Δήλωση Πατριανάκου για την εκλογή Σαμαρά

Η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας από τη λαϊκή βάση του κόμματος σηματοδοτήθηκε από το κορυφαίο...

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δήλωση Πατριανάκου για την εκλογή Σαμαρά

Η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας από τη λαϊκή βάση του κόμματος σηματοδοτήθηκε από το κορυφαίο γεγονός της συμμετοχής άνω των 780.000 μελών.
Εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες προσήλθαν στις κάλπες αποφασισμένοι να ελέγξουν την περαιτέρω πορεία της παράταξης. Να δηλώσουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα των αξιωματούχων του κατεστημένου και των συστημάτων εξουσίας, αλλά το δικό τους κόμμα των αρχών και των αξιών που έκαναν την πατρίδα μεγάλη, ασφαλή κι ευημερούσα.
Με ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα και πολιτικό λόγο, ο Αντώνης Σαμαράς ενέπνευσε ελπίδα και προσδοκία για την επόμενη ημέρα.
Ως μέλος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που βοήθησαν ένα εγχείρημα που ξεπερνούσε τις δυνατότητες ενός κόμματος, το οποίο μάλιστα είχε προέλθει από μια μεγάλη εκλογική ήττα και τη χαμηλή ψυχολογία μιας πενταετούς κυβερνητικής κόπωσης.
Να εκφράσω τη λύπη μου για την ταλαιπωρία, αλλά και το θαυμασμό μου για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος των νεοδημοκρατών που περίμεναν για να ψηφίσουν ακόμη και μετά από παράταση δυόμιση ωρών της ψηφοφορίας, ώστε να αναγκασθούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά ακόμα και τα λιγότερο φιλικά μέσα ενημέρωσης να υποκλιθούν στον υπέροχο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και να κατανοήσουν ότι στις 4 Οκτωβρίου δεν ήρθε το τέλος, αλλά μέσα σε δύο μόλις μήνες σηματοδοτήθηκε ένα καινούριο ξεκίνημα.
Να συγχαρώ τους λάκωνες που για μία ακόμη φορά έδειξαν το δρόμο.
Ο Κώστας Καραμανλής, με την πολιτική του στάση και συμπεριφορά και τις διαδικασίες που ενέκρινε, παρέδωσε στον Αντώνη Σαμαρά τη σκυτάλη της προεδρίας του κόμματος, με ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο, μοναδικό για αρχηγό.
Εύχομαι στο νέο πρόεδρο καλή επιτυχία.
Θα σταθούμε όλοι δίπλα του για μια ισχυρή παράταξη. Σ’ αυτή τη μάχη δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές, δεν περισσεύει κανείς.
Ελέγχουμε την εξουσία, γινόμαστε καλύτεροι, αλλάζουμε, προσφέρουμε λύσεις, ετοιμαζόμαστε για να μας εμπιστευθεί ο λαός, για να γίνουμε σύγχρονο πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα.

                                                                                               Φεβρωνία Πατριανάκου
                                                                                          
πρώην βουλευτής Επικρατείας
                                                                                             μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti