Πριν συμβεί κάτι άσχημο στον Ταΰγετο…

Κίνδυνος μεταξύ Σουστιάνων-Λογγάστρας

Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019 14:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πριν συμβεί κάτι άσχημο στον Ταΰγετο…

Από το καλοκαίρι που έγινε το θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα στο Γαλατά του Πόρου με βασανίζει μια σκέψη την οποία θέλω να μοιραστώ με κάποιον και επειδή λόγω ηλικίας αδυνατώ να πάω κάπου απευθύνομαι προς εσάς, που είμαι αναγνώστης σας για αρκετά χρόνια.

Απέναντι από το χωριό μου τους Σουστιάνους και πάνω από το χωριό Λογγάστρα σε λόφο με αρκετό ύψος έχει τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Από την τοποθέτησή της έφερε φωτεινό παλλόμενο σήμα το οποίο εδώ και μερικά χρόνια δεν λειτουργεί.

Στην περιοχή πετούν σχεδόν καθημερινά εκπαιδευτικά αεροσκάφη τόσο της Αερολέσχης Σπάρτης όσο και του στρατιωτικού Αεροδρομίου Καλαμάτας.

Εάν λοιπό κρίνετε ότι η μη λειτουργία του σήματος αποτελεί κάποιο κίνδυνο προβείτε σε πιο πέρα έρευνα και δημοσιοποίηση του θέματος πριν συμβεί κάτι άσχημο και αρχίσουμε να ψάχνουμε «τις φταίει».

Η. Δούνιας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών