Καταγγέλλει τη συμπεριφορά υπαλλήλου του Δ. Σπάρτης

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 19:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταγγέλλει τη συμπεριφορά υπαλλήλου του Δ. Σπάρτης

Σε μια καταγγελία που –αν μη τι άλλο προβληματίζει– προέβη ο γνωστός αυτοκινητιστής (ταξί) της Σπάρτης Βασίλης Τούμπλης. Ειδικότερα, εγκαλεί υπάλληλο του Δήμου Σπάρτης για τη συμπεριφορά της, ισχυριζόμενος τα εξής: «Το πρωί (σσ της Πέμπτης 13/2) γίναμε μάρτυρες σε γραφείο εξυπηρέτησης του Δήμου (Σπάρτης), όπου άτομο ΑΜΕΑ ζητούσε μια απλή φόρμα για να δώσει σε γιατρό, ώστε να συμπληρώσει φάρμακα». Σύμφωνα με τον ίδιο, μια εργαζόμενη απάντησε ότι «λείπει σε άδεια η υπάλληλος, πήγαινε στο απέναντι κτήριο κλπ. Όταν της είπα ότι ο πολίτης πρέπει να εξυπηρετηθεί, μου είπε να μην υψώνω την φωνή μου και ξέρεις ποια είμαι εγώ...», υποστηρίζει ο Σπαρτιάτης ταξιτζής και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε πληρώνουμε οι υπόλοιποι για να κάθεσαι σταυροπόδι και να λες είμαι απασχολημένη...»

Τέλος, με αφορμή το παραπάνω συμβάν, ο Β. Τούμπλης προτρέπει τον δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα να προχωρήσει σε «αξιολόγηση παντού…».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα