Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 13:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Οι Έλληνες, είμαστε λαός που προσέχει ιδιαίτερα την προσωπική του καθαριότητα, αλλά ως επί το πλείστον, αδιαφορούμε για την καθαριότητα του τόπου μας, λες και δεν είναι δικός μας. 

Αδιαφορία; Έλλειψη παιδείας; Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η πηγή του κακού. Το θέμα είναι πως πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε συλλογικά και να μην τα περιμένουμε όλα από το Δήμο και τους αρμόδιους φορείς.  

Οι παρακάτω εικόνες, από το κιόσκι που είναι στην είσοδο της Σπάρτης, πλησίον του ποταμού Ευρώτα, φανερώνουν ξεκάθαρα την αδιαφορία μας ως προς τον περιβάλλοντα χώρο που μοιραζόμαστε σαν πολίτες μεταξύ μας αλλά και με τους επισκέπτες της πόλης μας. 

Δεν είναι δύσκολο, φεύγοντας από ένα μέρος να συγκεντρώσουμε τα σκουπίδια μας και να τα εναποθέσουμε σε έναν κάδο απορριμάτων. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο! Ο καθένας από εμάς, με απλές, μικρές χειρονομίες, μπορεί να βοηθήσει να αλλάξει η εικόνα της Σπάρτης προς το καλύτερο. Για σκεφτείτε το!

Α.Δ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος