“Ρυθμός Νεολαίας 2015” στο Πάρκο ΟΤΕ

“Stop bullying” το φετινό μήνυμα

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 17:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
“Ρυθμός Νεολαίας 2015” στο Πάρκο ΟΤΕ

Το απόλυτο μουσικό event πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά στη Σπάρτη. Ο “Ρυθμός Νεολαίας 2015”, που διοργανώνεται και φέτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απόδημων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων “Ο Λεωνίδας”, στήνει μουσική εξέδρα στο Πάρκο ΟΤΕ, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 8.30΄ το βράδυ. Στόχος, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει μουσικά τη νεολαία της πόλης, αλλά και να στείλει με την υποστήριξη του κινήματος Be You, μήνυμα κατά του bullying.
 
Η εκδήλωση αυτή, με σπουδαίο πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα, απευθύνεται σε νέους και νέες, μαθητές και φοιτητές της πόλης μας αλλά και όλης της νεολαίας του νομού Λακωνίας. Με βάση τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώνει πάνω από 2.500 επισκέπτες που παρακολουθούν και συμμετέχουν στην εκδήλωση.
 
Το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης θα πλαισιώσουν οι αγαπητοί στην νεολαία REC-TATY και support group Noiz Gate από το Βand Program (τοπικό συγκρότημα).
  Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης και στηρίζεται οικονομικά από τα καταστήματα της Σπάρτης και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Λακωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα