Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών

Αφιερωμένες στην μνήμη του εκλιπόντος, πρώην προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών κ. Θεόδωρου Οικονομάκου είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει...
Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Αφιερωμένες στην μνήμη του εκλιπόντος, πρώην προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών κ. Θεόδωρου Οικονομάκου είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος στην οικεία Τοπική Κοινότητα, την έναρξη των οποίων σηματοδότησαν τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα: «Τα χρόνια των παθών 1940-1949» του κροκεάτη συλλέκτη κ. Μίμη Χριστοφιλάκη, που πραγματοποιήθηκαν εχθές στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.
Η έκθεση θα λήξει την Κυριακή 7/8, με ομιλία του εκθέτη και με θέμα «Μια απόπειρα συμφιλίωσης στην Λακωνία το 1945 που απέτυχε», που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών στις 8 το βράδυ.
Επίσης, στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 10/8, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου «Δείκηλον», διοργανώνουν στην κεντρική πλατεία της κοινότητας παράσταση καραγκιόζη με τον θίασο Ηλία Καρελλά, ενώ το Σάββατο 13/8 και στις 9.30΄το βράδυ, θα λάβουν χώρα στο ίδιο μέρος παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.
Παράλληλα, στις 8.30΄ το βράδυ της Παρασκευής 26/8 και στο Μαρεκοπούλειο Αμφιθέατρο Κροκεών, οι μαθητές των τμημάτων κιθάρας του συλλόγου, καθώς και μαθητές από άλλες περιοχές θα δώσουν συναυλία με τίτλο «Ορχήστρα από κιθάρες και βιολί».
Τα πολιτιστικά δρώμενα θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9/9 με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του συλλόγου, που θα λάβει χώρα στις 8.30΄το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα