Ο Νίκος Γεωργιάδης επίτιμος πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 15:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Νίκος Γεωργιάδης επίτιμος πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης

Στην επίσημη ανακήρυξη του κ. Νίκου Γεωργιάδη, ως επίτιμου προέδρου της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, θα προχωρήσει το ΔΣ του πολιτιστικού φορέα της Σπάρτης.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα «Γεώργιος Περδικλώνης» της Πνευματικής Εστίας (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου), για το έργο και την προσφορά του κ. Γεωργιάδη θα μιλήσουν η κ. Πέπη Γαβαλά, η κ. Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, η κ. Ασπασία Λούβη-Κίζη, ο κ. Δημοσθένης Ματάλας και η κ. Ευαγγελία Πάντου.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι φωτογράφος, κοσμήτωρ της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, με μεγάλη προσφορά σε θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα