Το «Spartan Race» μέσα από τον φακό της ΛΕΦΩΣ (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 17:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το «Spartan Race» μέσα από τον φακό της ΛΕΦΩΣ (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια χρονιά η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ) συμμετείχε ενεργά στο  «Spartan Race», στην κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων στον κόσμο.

Το «Spartan Race» είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές τα δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Μια σειρά δράσεων από τη ΛΕΦΩΣ υλοποιήθηκαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Κατά μήκος της Λεωφόρου Κων. Παλαιολόγου τοποθετήθηκαν 24 φωτιζόμενες γιγαντοαφίσες  με φωτογραφίες αθλητών.

Κατά την διάρκεια του αγώνα λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας  της Λέσχης στην κεντρική πλατεία με θέμα «Spartan memories», κατά την οποία  οι αθλητές, οι συνοδοί τους και το κοινό της πόλης μας είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα των μελών της ΛΕΦΩΣ.

Για 3η συνεχή χρονιά η ΛΕΦΩΣ, με 16 διαπιστευμένα μέλη, κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα σε όλες τις κατηγορίες, ενώ το το υλικό που συγκεντρώθηκε ξεπερνά τις 5.000 φωτογραφίες!

Τέλος, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης του φωτογραφικού υλικού στο διαδίκτυο από το οποίο μπορούν οι αθλητές να κατεβάσουν σε υψηλή ανάλυση όσες φωτογραφίες θέλουν δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν εδώ, εδώ κι εδώ, αναζητώντας φωτογραφίες από όλες τις κατηγορίες του αγώνα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα