Αποκριάτικη πανδαισία στον Δ. Μονεμβασίας!

Εκδηλώσεις από 29/2 έως 2/3

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 15:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποκριάτικη πανδαισία στον Δ. Μονεμβασίας!

Ένα πλούσιο πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων επιφυλάσσει και φέτος για τους ντόπιους και τους επισκέπτες ο Δήμος Μονεμβασίας κατά το τριήμερο της τελευταίας Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας (29/2-2/3).

Δρώμενα για κάθε γούστο και ηλικία έχουν προγραμματιστεί στους Μολάους, τη Μονεμβασιά, τη Νεάπολη, των Ασωπό, τη Ρειχεά, την Πλύτρα και την παραλία της Πούντας.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 29/2
- Μολάοι: Στις 12:00 μμ στην πλατεία Δημάκου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Οι άθλοι ενός μικρού ήρωα » από τη θεατρική ομάδα «Forever kids». Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό εργαστήρι μάσκας, facepainting και εμψυχωτικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση βροχής οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα θεάτρου «Χ. Καρυτσιώτη του γυμνασίου Μολάων.
- Μονεμβασιά: Στις 4:00 μμ στην κεντρική πλατεία θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Οι άθλοι ενός μικρού ήρωα», ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό εργαστήρι μάσκας, facepainting και εμψυχωτικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση βροχής οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου Μονεμβασίας.

Κυριακή 1/3
- Ρειχέα: Στις 10:00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό εργαστήρι μάσκας, facepainting, και εμψυχωτικό πρόγραμμα από την ομάδα «Forever Kids».
- Νεάπολη: Στις 11:30΄ πμ η έναρξη του αποκριάτικου καρναβαλιού, με παιδικό πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς στην πλατεία της Νεάπολης. Σε περίπτωση βροχής το παιδικό πρόγραμμα θα μεταφερθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.
- Μονεμβασιά: Στις 3:30΄ μμ η βενετσιάνικη ιστορία αγάπης... μετά μουσικής «Malvasia. Μουσικοθεατρικό δρώμενο στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο σκηνοθέτης Κώστας Αυγέρης.
- Ασωπός: Στις 5:30΄ μμ στο Πέτρινο Δημοτικό Κτίριο θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό εργαστήρι μάσκας, facepainting, και εμψυχωτικό πρόγραμμα από την ομάδα «Forever Kids», ενώ στις 7:15 μμ θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Οι άθλοι ενός μικρού ήρωα » από τη θεατρική ομάδα «forever kids».

Καθαρά Δευτέρα 2/3
- Πούντα Βοιών: Στις 11:00 πμ στην παραλία της Πούντας, μουσική, χορός, σαρακοστιανά εδέσματα, πέταγμα χαρταετού και αερόστατων βιοδιασπώμενων φαναριών.
- Πλύτρα: Στις 11:00 πμ στην παραλία της Πλύτρας,  μουσική, χορός, σαρακοστιανά εδέσματα, πέταγμα χαρταετού και αερόστατων βιοδιασπώμενων φαναριών, ενώ στη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό εργαστήρι μάσκας, facepainting, και εμψυχωτικό πρόγραμμα από την ομάδα «Forever Kids».

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και στις ιστοσελίδες του Δήμου Μονεμβασίας: www.nomikomonemvasias.gr  &  www.monemvasia.gov.gr.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα