Η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης παρακολουθεί τη «Μήδεια» του Μποστ

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 16:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης παρακολουθεί τη «Μήδεια» του Μποστ

Κάλεσμα για τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Μποστ απευθύνει στο κοινό η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης. Η Ομάδα προγραμματίζει να παρακολουθήσει την παράσταση το Σάββατο 22 Μαρτίου στην Αθήνα (θέατρο «ΡΟΕΣ).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη (25/2) στα τηλέφωνα: 6973313053 (Μαργαρίτα Χριστοδούλου) και 6978223050 (Ιωάννα Νταούρου). Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής τους.

Η παράσταση
Ο Μποστ (Μέντης Μποστατζόγλου) ήταν ένας καλλιτέχνης που με το πολύπλευρο ταλέντο του επηρέασε καλλιτεχνικά και ουσιαστικά τη θεατρική ιστορία της χώρας μας. Κειμενογράφος, σκιτσογράφος, θεατρικός συγγραφέας και ζωγράφος σατιρίζει με μοναδικό τρόπο τον μικροαστό Έλληνα της μεταπολεμικής Ελλάδας, στοχεύοντας τόσο στις αδυναμίες του, στην ημιμάθειά του, στην ξενομανία του, στον νεοπλουτισμό όσο και στην πολιτική ταξική του σύγχυση. Στο έργο του Μποστ είναι διάχυτη η πολιτική του θέση απέναντι στα πράγματα της εποχής του και αυτό δημιουργεί και τη μεγάλη απήχηση που είχαν, αλλά και που συνεχίζουν να έχουν τα έργα του καθώς αντιλαμβάνεται κανείς το διαχρονικό και επίκαιρο στοιχείο που τα καθιστά μοναδικά.

Ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης στήνει μια παράσταση, όπου με προσοχή και ευαισθησία απέναντι στα θεατρικά κείμενα σπουδαίων καλλιτεχνών δίνει ένα απολαυστικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Στο ρόλο της Μήδειας ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου.
Παίζουν οι ηθοποιοί, Μίνα Αδαμάκη, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μπέτη Αποστόλου, Γιάννης Δρακόπουλος, Γεράσιμος Σκαφιδάς, Αννα Κλάδη, Νίκος Πουρσανίδης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα