«Αναγεννήθηκε» η βιβλιοθήκη στα Τσίντζινα (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 12:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αναγεννήθηκε» η βιβλιοθήκη στα Τσίντζινα (ΦΩΤΟ)

«Ζωή» στη βιβλιοθήκη των Τσιντζίνων έδωσε με εθελοντική εργασία και συντονισμένες προσπάθειες, η νεολαία του χωριού και ο Σύλλογος Πάρνωνα «Τα Τσίντζινα».

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, «μετά από αρκετά χρόνια, θα έλεγε κανείς, ότι η βιβλιοθήκη του χωριού μας επαναλειτουργεί. Μέσα σε ένα απόγευμα καταφέραμε να καθαρίσουμε και να ταξινομήσουμε τα βιβλία ανά κατηγορίες. Πέρα από το ότι μπορεί ο καθένας να δανειστεί το βιβλίο που θα του κρατά συντροφιά με το καφεδάκι του, οι μικρότερες ηλικίες μπορούν να περνούν το χρόνο τους δημιουργικά, ζωγραφίζοντας ή παίζοντας επιτραπέζια.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε και τον Σταμάτη που φρόντισε να ενισχύσει τη βιβλιοθήκη με κάθε λογής βιβλία!»

Ο χώρος της βιβλιοθήκης λειτουργεί καθημερινά για το κοινό από τη 1:00 μμ μέχρι τις 3:00 μμ και από τις 6:00 μμ έως τις 8:00 μμ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος