«Μια ιστορία σαν παραμύθι» στην αυλή της ΠΕΣ

Από το Ν.Π. Πολιτισμού του Δ. Σπάρτης

Παρασκευή, 11 Ιούνιος 2021 14:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μια ιστορία σαν παραμύθι» στην αυλή της ΠΕΣ

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης σας παρουσιάζει την Ιστορική αφήγηση μέσα από την πρωτότυπη ιστορία.. «Μια ιστορία σαν παραμύθι», την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην Αυλή της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης. Ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα συνομιλούν με μουσειακά εκθέματα για να παρουσιάσουν μια γοητευτική ιστορία για το Βυζαντινό Μυστρά και τους πρώτους Δεσπότες του.
Αφήγηση - συγγραφή ιστορίας: Γιάννα Κατσουγκράκη (Αρχαιολόγος – Μουσειοπαδαγωγός)
Στην κιθάρα συνοδεύει ο Χαράλαμπος Γούλας, (Καθηγητής Μουσικής)

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση να το δηλώσει στο email του Ν.Π.Π.Π. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), από το Σάββατο 12/6/2021, στις 2:00 μμ, έως και τη Δευτέρα 14/6/2021, στις 2:00 μμ. Επισημαίνεται ότι η αποστολή του κάθε μηνύματος θα αφορά τη συμμετοχή 1 ατόμου αυστηρά.

Οι πρώτοι 40 θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να προσέλθουν και να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το γραφείο του Ν.Π.Π.Π. (Δωριέων 13-15), την Τρίτη 15/6/2021, από τις 9:00 πμ έως τη 1:00 μμ..

Επισημαίνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην Αυλή της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, χωρίς την επίδειξη του εισιτηρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών