Έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου «Ίρις» στη Σπάρτη

Από το Σάββατο 24/9

Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2021 16:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου «Ίρις» στη Σπάρτη

Με στόχο τη διάχυση της αγάπης στην τέχνη και τον πολιτισμό, ο Σύλλογος  Εικαστικών Δημιουργών Λακωνίας  «Η Ίρις» δημιουργεί έναν πυρήνα τέχνης στην πόλη της Σπάρτης,  εκθέτοντας τα έργα ζωγραφικής των μελών του.

Την έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του συλλόγου στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 132 στη Σπάρτη, μπορεί να επισκεφθεί όποιος αγαπά την τέχνη και επιθυμεί να συμμετάσχει στις δράσεις και αλληλοδιδακτικές δημιουργίες του συλλόγου.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το προσεχές Σάββατο 24/9, ημέρα διεξαγωγής του «Σπάρταθλον», ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με τήρηση των υγειονομιών μέτρων για την Covid-19.

Ωράριο λειτουργίας
Σάββατο 24/9: 09:00 έως 18:00
Κυριακή 25/9: 10:00 έως 14:00
Κάθε Τετάρτη απόγευμα: 18:00 έως 21:00

Δημιουργικός και δραστήριος
ο Σύλλογος «Ίρις»
Ο νεοσύστατος Σύλλογος Εικαστικών Δημιουργών Λακωνίας «Η Ίρις», με έδρα τη Σπάρτη, είχε συμμετάσχει και στην έκθεση με θέμα «Η αρχαία Σπάρτη με σύγχρονη ματιά», που είχε πραγματοποιηθεί στις 24-25 Αυγούστου 2021 στον κήπο του αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 2.500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών, με διοργανωτή το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης. Προβλήθηκαν εικαστικές δημιουργίες των μελών του συλλόγου (ζωγραφικής, χειροτεχνίας, γλυπτικής), αναδεικνύοντας με διάφορους τρόπους, υλικά και  εκφράσεις την ιστορία της πόλης.

«Ο σύλλογός μας “Η Ίρις” είναι  περήφανος για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις, ευχαριστεί  τους διοργανωτές, φανερούς και αφανείς, για την υπέροχη κι επιτυχή εκδήλωση και υπόσχεται σε άρχοντες και πολίτες της Σπάρτης ότι θα είναι για  την πόλη, μια  καλλιτεχνική  πηγή φωτός και πολιτισμού, πρόθυμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση που στόχο  θα έχει στην αναβάθμιση και ανάδειξη της πόλης και του πολιτισμού της», είχε δηλώσει στον «Λακωνικό Τύπο» η γραμματέας του συλλόγου κ. Γιαννούλα Γιάννε.

20210825 224317

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti