Οι «Lolivers» σε στέλνουν Τουρκία

Μέσω του προγράμματος «Erasmus +»

Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2021 13:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι «Lolivers» σε στέλνουν Τουρκία

Οι «Lolivers» είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός που μελετά, ενημερώνεται και παρεμβαίνει σε θέματα που σχετίζονται με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και κυρίως πως αυτό συνδέεται με τη μεσογειακή διατροφή, την πολιτιστική παράδοση και το περιβάλλον.  Κεντρικός άξονας των ερευνών της οργάνωσης είναι ο «πράσινος χρυσός», το ελαιόλαδο, που αποτελεί κομμάτι της κληρονομιάς μας, μέρος της ύπαρξής μας και του μέλλοντος μας.
Μέσω του προγράμματος ανταλλαγής νέων «Erasmus +», ο οργανισμός αναζητά 3 νέους και νέες άνω των 18 ετών, που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία από τις 11 ως τις 19 Οκτωβρίου με σκοπό να εκπροσωπήσουν τους «Lolivers» σε ένα πρόγραμμα για την απασχόληση.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εθελοντισμό στην αγορά εργασίας αλλά και πως να τονώσουν το πνεύμα της πρωτοβουλίας, της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας. 

Τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής καλύπτονται από το πρόγραμμα,. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του οργανισμού στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη σελίδα του Facebook: fb.com/lolivers.ngo.

 

242849889 834829197203250 636756723275756036 n

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti